Nextly helpt bedrijven in de

Sectoren waar we optimaal presteren

Verdiepen, begrijpen, excelleren. Dit zijn de handvatten die ervoor zorgen dat wij al jaren optimaal presteren in de:

  • B2B-commerce (retail & wholesale)
  • Logistiek- & transportsector
  • Maakindustrie
  • Zorgsector

Ons team aan strategen, designers en developers combineren bestaande oplossingen met oplossingen op maat - alleen waar dat echt nodig is. Zo wordt jouw bedrijf 100% op maat ondersteund. Bouw aan geoptimaliseerde processen, gestroomlijnde bedrijfsactiviteiten en verbeterde efficiëntie.

Four

Maakindustrie

Complex en altijd in beweging. Dat is de maakindustrie. Van het stroomlijnen van productieprocessen tot het personaliseren van klantenservice, de uitdagingen zijn divers. Een portal of mijn-omgeving maakt de supply chain inzichtelijk, zorgt voor korte lijnen in de samenwerking en waarborgt kwaliteitscontroles. 

Jouw productieproces optimaliseren? Zet de volgende stap met een portal of mijn-omgeving op maat. 

Three

Zorgsector

Persoonlijke zorg met een efficiënte touch? Dat kan. Met een portal of mijn-omgeving krijgen patiënten direct toegang tot hun gegevens, terwijl zorgverleners beter samenwerken. Het resultaat? Minder administratie en meer tijd voor wat echt telt: de patiënt.

Wil je de zorgervaring verbeteren en je onderscheiden in de markt? Nextly heeft de regelgeving scherp en weet waar patiënten en zorgverleners behoefte aan hebben.

One

B2B-commerce (retail & wholesale)

B2B stoffig? Totaal niet. De B2B-commerce sector verandert razendsnel en is alleen al door het concurrentieveld spannend. Personalisatie, gemak en snelheid zijn inmiddels geen USP's meer. Het zijn de vereisten om leveranciers en klanten te binden. 

De verwachtingen van jouw doelgroep overstijgen? Dat vraagt om een portal of mijn-omgeving op maat.

Two

Logistiek & transport

In de logistiek- en transportsector is efficiëntie een essentieel onderdeel. De juiste technologie helpt jou om leveringsprocessen te stroomlijnen, voorraden inzichtelijk krijgen en klantenservice te verhogen. 

Houd jouw bedrijf in beweging met een overzichtelijke portal en mijn-omgeving. 

Wij werken voor

Klanten die ons trots maken

Wij werken niet vóór klanten. Wij werken mét klanten. De afgelopen jaren zijn we veel strategische partnerschappen aangegaan, in uiteenlopende branches. Elk met hun eigen uitdaging en oplossing.

Bergman
Logo smit dorlas
NRC
Vws
TRC
Student exp
Cases

Het verhaal achter de opdracht

Unieke klanten, unieke verhalen. En verhalen zijn er om vertelt te worden. Lees meer over onze opdrachtgevers in diverse sectoren, hun uitdagingen en de oplossingen die wij ontwikkelden.