Carrière

Kom jij bij nextly werken?

We zoeken continu versterkingen binnen ons team, waarbij we altijd open staan voor nieuwe ideeën en nieuwe input. Hierin geloven we in onze cultuur & de kernwaarden. Deze maken ons uniek en bij uitstek een organisatie waar je voor wilt werken.

Benieuwd naar onze openstaande vacatures? Check hieronder:

Vacatures

Wij zijn per direct op zoek naar een Full Stack PHP Unicorn (Ja, ze bestaan!) om ons tech-driven team te versterken! Met jouw magie ondersteun je zowel het backend als het front-end team. Ben jij niet bang voor technische uitdagingen, en is het begrip ‘code wizard’ bij jou op het lijf geschreven? Dan ben jij de Nextly die we zoeken!

Heb jij een talent voor het openen van deuren bij nieuwe contactpersonen en bedrijven of denk je dat te hebben? En ben jij een commerciële denker met affiniteit voor software ontwikkeling en digitale transformatie? Dan maken wij graag kennis met jou om je ervan te overtuigen dat wij jouw ideale werkgever zijn.

We zijn op zoek naar een UX/UI Designer die zijn/haar design thinking vaardigheden wil toepassen in ons dynamische team! Als je het spannend vindt om creatieve uitdagingen aan te gaan en in de huid van de gebruiker te kruipen, ben jij mogelijk de loyale professional die we zoeken!

3 Z7 A5732 2