Werk waar we trots op zijn

Ons werk: Websites, portals & mijn-omgevingen op maat

We zijn trots op onze klanten en het werk wat we voor ze mogen uitvoeren. bekijk een greep uit ons werk. Uitgebreider lezen en bekijken wat we allemaal voor onze klanten doen? Bekijk dan onze cases.

Website & API-koppelingen

Bergman Clinics

Bergman Clinics is met de merken Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira in circa 35 jaar uitgegroeid tot het grootste netwerk van focusklinieken voor planbare medische zorg in Nederland.

Nextly werkt al meer dan 15 jaar samen met Bergman Clinics en heeft naast de website voor Bergman Duitsland, ook Bergman Nederland & Bey Clinics gerealiseerd.

Bergmanclinics de
Portaal & API-koppelingen

Parkeergebouwen Amsterdam

Nextly heeft voor de Gemeente Amsterdam het portaal & mijn-omgeving gebouwd voor Parkeergebouwen Amsterdam. 

Via deze omgeving kunnen voor 20+ garages abonnementen beheert worden, wat in directe verbinding staat met meerdere systemen van Parkeergebouwen Amsterdam.

Parkeergebouwenamsterdam nl account inloggen 1
Website, mijn-omgeving & API-koppelingen

Student Experience

Student Experience is een innovatief full service concept dat duurzame huisvesting biedt aan studenten van alle achtergronden. Nextly heeft naast de website, een studioselector op maat en de mijn-omgeving met diverse API-koppelingen gemaakt.

Studentexperience com nl
Website & mijn-omgeving

Voeding Leeft

Voeding Leeft is specialist in het ontwikkelen en uitvoeren van leefstijlprogramma’s. Daarmee bieden ze inspiratie en oplossingen voor de crisis in de gezondheidszorg. Naast de website heeft Nextly voor Voeding Leeft ook de hele Mijn Voeding Leeft omgeving gemaakt.

Voedingleeft nl
Website

Markteffect

Markteffect is een full-service marktonderzoeksbureau, gespecialiseerd in meer dan zeven verschillende onderzoeksgebieden.

Markteffect nl 2
Website

PNO Media

Pensioenfonds PNO Media is het pensioenfonds voor de creatieve en digitale sector. Bij PNO zorgen werknemers en werkgevers samen voor een goed pensioen.

Pnomedia nl
Website, Werken bij website & API-koppelingen

AB Texel

AB Texel is gespecialiseerd in het vervoer van aardappelen en andere agrarische producten, meel, veevoer, (vloeibare) zuivel, gekoelde foodproducten en speciaal transport. Nextly heeft  voor AB Texel de website, werken-bij website en ook diverse API koppelingen gemaakt.

Abtexel work
Website

Chaptr2

Chaptr2 helpt corporaties zich klaar te maken voor de toekomst. Dit doet Chaptr2 door een integrale aanpak van mensen, processen én de juiste tools.

Chaptr2 nl
Website

Kabaz

Kabaz is een full service (interieur-) architectenbureau. Het team van Kabaz werkt aan het ontwerp en de realisatie van exclusieve woningen en kantoren.

Schermafbeelding 2024 02 12 om 18 32 19
Website

Vlasman

Vlasman Betonbewerkings- en Slooptechnieken uit Alphen aan den Rijn is een totaalsloopbedrijf die vele mogelijkheden kent. Sloopwerken, Koppensnellen, Asbestsanering, Boren & Zagen en Bodemsanering.

Www vlasman nl