Bij Nextly ontmoet je

Specialisten voor jouw portal en mijn-omgeving

Ooit begonnen boven een kroeg, 20 jaar later door heel Nederland (en daarbuiten) opdrachtgevers bedienen. Je mag van ons vinden wat je wilt, maar één ding verzekeren we je: Nextly is geen doorsnee development bureau.  

Als je Nextly zegt, dan zeg je vakidioten. Met een eigen cultuur en altijd het beste voor de opdrachtgever. Het zit nu eenmaal in ons DNA verwikkeld. Benieuwd naar welke elementen Nextly maken? Lees onze kernwaarden hieronder.

Kernwaarden
01

Maximale door het minimale

Wij willen zoveel mogelijk resultaat bereiken voor onze klanten met zo min mogelijke inspanning. Om zo het maximale uit bestaande oplossingen te halen met minimale resources van onze klanten.

02

Wij helpen, altijd

Wij houden van helpen. We helpen elkaar onderling en zorgen altijd voor een échte oplossing voor onze klanten.

03

Brutaal eerlijk

We durven altijd eerlijk te zijn. Tegen elkaar en ook tegen onze klanten. Soms op het brutale af. Toch doen we het. Zo houden we onze communicatie open en weet je altijd wat je aan ons hebt.

04

Uiterst flexibel

We zijn extreem flexibel. Bijna vloeibaar. We weten wat er om ons heen speelt. Wij sorteren daar op voor óf passen ons bizar snel aan. Zo blijven we meebewegen en kunnen we het altijd fixen.

05

In de flow

Werken met ons voelt alsof je in de juiste flow zit. Snel als het moet en even vertragen als het proces daar om vraagt. Altijd in de juiste snelheid en in een duidelijk proces.

3 Z7 A5732 2
Maak kennis met

DE NEXTLY FAMILIE

Een bedrijf vol knappe koppen dat aan de tofste projecten werkt. Benieuwd wie er aan jouw portal of mijn-omgeving werkt? Hondstrouwe collega's, kartfanaten en BBQ-helden. We hebben ze allemaal in het team. Ze stellen zich graag aan jou voor.

Nextly is trots onderdeel van

DE LOYALS GROEP

Loyals Groep helpt bedrijven in het midden- en grootbedrijf met een omzet van 20 tot 250 miljoen groeien door digitale transformatie en merkbouw. Elk label voegt waarde toe in hun eigen specialisme en werkt samen als één team aan het succes van onze klanten.

Bespreek jouw idee met ons