Nextly CR case 1

AI inzetten als verrijking van je diensten

CopyRobin

Bij Nextly zien wij AI niet als een uitdaging, maar als een kans. Als je AI op een juiste manier inzet kan dit je werk makkelijker en efficiënter maken. Ook kan het voor een verrijking van je diensten zorgen. Klinkt goed, toch? Maar, hoe kun je AI inzetten binnen jouw bedrijf?

In onderstaande video nemen we je mee in de AI-verrijking die we voor CopyRobin hebben gerealiseerd.

CopyRobin biedt ondersteuning bij het schrijven van teksten. Via een online platform wordt copywriting als service aangeboden. De ruim 550 aangesloten professionele schrijvers zorgen voor een snelle en kwalitatieve oplevering van de tekst(en).


Schermafbeelding 2023 08 30 om 13 32 23

Het eerste AI-tekstbureau van Nederland

De wens vanuit CopyRobin was duidelijk: het platform met AI verrijken. CopyRobin zag een grote kans binnen het schrijven van de briefings. De copywriters hebben kwalitatieve briefings nodig om een tekst te schrijven en deze kwaliteit was vaak niet voldoende. Onze developers hebben deze kans vertaald naar een eigen AI-writer op het platform van CopyRobin.

Resultaat: Chirp!

Meet Chirp, de slimme AI-assistant van CopyRobin! Met de integratie van de ChatGPT 4 API hebben we het portaal van CopyRobin gekoppeld met de krachtigste en meest creatieve AI-schrijver op de markt. Chirp helpt met het schrijven van de briefing, verrijkt deze briefing en kan ingezet worden als AI-writer.

Met Chirp levert CopyRobin, snellere en kwalitatievere briefings. Chirp heeft er daarnaast voor gezorgd dat CopyRobin het eerste AI-tekstbureau van Nederland is!

20230904 1518 Nextly Sfeerbeelden L Vermeulen 2337 Web Res
OOK AAN DE SLAG MET AI?

Het grappige was dat er veel meer mogelijk was dan dat ik zelf dacht.

_Eric van Hall - Oprichter
Nextly CR case 1
Nextly CR case 2
Nextly CR case 4