TK Kunstof

Bedrijven laten groeien dat is wat we doen!

Update

TK Kunststofpuien, een familiebedrijf gevestigd in Aalsmeer, staat bekend om zijn hoogwaardige productie van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien sinds 1978. De fabriek zijde van het bedrijf heeft een indrukwekkende automatiseringsslag gemaakt, waarbij het volledige productieproces van inmeten tot eindproduct door geavanceerde machines en zeer gespecialiseerde operators wordt uitgevoerd.

stap 1

Handleidingen portaal

De eerste stap van het digitaliseren van processen is het op maat gemaakte handleidingen portaal, middels een applicatie die QR code's kan scannen en zo direct de juiste handleiding toont bij het bettreffende kozijn.

Nextly's expertise in het aanpassen en integreren van digitale systemen gaat TK in staat stellen om niet alleen de efficiency te verhogen, maar ook de nauwkeurigheid en snelheid van hun klantgerichte operaties te verbeteren. 

Het partnerschap tussen TK Kunststofpuien en Nextly illustreert de kracht van samenwerking in het tijdperk van digitale transformatie.


Stap 2

Automatisering administratie

De volgende stap voor het bedrijf is de automatisering van de administratieve kant. In deze transformatie werkt TK samen met Nextly, gespecialiseerd in het optimaliseren van bedrijfsprocessen door middel van digitale innovatie.

Handleidingen tkaalsmeer nl
Automatiseren op maat?