LOYALS HEET NU OFFICIEEL NEXTLY

Met enthousiasme willen wij je op de hoogte stellen van een nieuwe ontwikkeling binnen ons bedrijf. We verschuiven onze focus van digitale transformatie en merkversterking naar op maat gemaakte portals en mijn-omgevingen. Als gewaardeerde relatie van Loyals B.V. willen we graag onze nieuwe identiteit met je delen: Nextly.

3 Z7 A5732 2

Verandering, continuïteit en groei

Onze reis richting digitale innovatie en het bevorderen van bedrijfssuccessen gaat door en we zetten nu een stap in een nieuw hoofdstuk als Nextly. We behouden dezelfde passie en toewijding aan kwaliteit met hetzelfde team. Ons doel blijft om bedrijven te ondersteunen bij het vergroten van hun succes door middel van innovatieve digitale oplossingen. Ons team ontwerpt en bouwt unieke oplossingen die volledig zijn afgestemd op de specifieke wensen van onze opdrachtgevers, zoals op maat gemaakte portals en mijn-omgevingen.

Voor jou als gewaardeerde partner verandert er niets aan onze vertrouwde expertise, kennis en kwaliteit waarop je hebt kunnen rekenen. Binnen Nextly hebben we onze focus en ons aanbod verscherpt. Nexlty blijft onderdeel van de Loyals Groep dat 7 labels heeft op het gebied van strategie, groei, content en digital. Daar kunnen we jou ook in bredere vraagstukken blijven ondersteunen.

Administratieve veranderingen

Nextly is de officiële handelsnaam van Loyals B.V. Ondanks deze naamswijziging zullen er geen administratieve wijzigingen plaatsvinden. Het rekeningnummer, btw-nummer en KvK-nummer blijven ongewijzigd.

Vragen

We begrijpen dat verandering vragen kan oproepen. Aarzel niet om contact op te nemen met je vertrouwde contactpersoon binnen Loyals B.V. of met Cornee (contactgegevens hieronder).

Je vertrouwen in Loyals B.V. wordt zeer gewaardeerd. Vol enthousiasme staan we klaar voor deze volgende stap als Nextly en kijken we uit naar de voortzetting van onze succesvolle samenwerking.

Cornee van der Panne
General Manager
Nextly

E-mail: cornee@nextly.nl
Telefoon: 0297 38 52 52