Ontdek hoe Nextly een webapp ontwikkeld die jouw processen optimaliseert en omzet verhoogt. Start nu en blijf de concurrentie voor!

Webapp ontwikkelen

Webapps, we gebruiken ze allemaal. Google Docs voor het samenwerken aan documenten, Trello voor projectmanagement en taakorganisatie, en Slack voor communicatie en samenwerking binnen teams. Digitale innovatie is belangrijk voor bedrijven om bij te blijven met de concurrentie. Webapps kunnen een goede innovatie zijn voor jouw bedrijf. 
 

Wat is een webapp?

Een webapp is een softwareoplossing die draait op een webbrowser. Wat we daar mee bedoelen is dat het programma te bereiken is via het internet. De gegevens van de webapp worden opgeslagen op een webserver, waardoor je altijd en overal over dezelfde gegevens beschikt. Je opent je webbrowser en kunt aan de slag met het programma. Webapplicaties zijn er in allerlei soorten en vormen, want ze zijn geheel op maat te bouwen.
 

Waarom kiezen voor een webapplicatie?

Als je overweegt een webapp te laten maken, ben je op weg naar een slimme zet in automatisering. Veel ondernemers besluiten een webapp te ontwikkelen om verschillende redenen, waaronder:

 • Automatisering
   
 • Verhoging van de omzet
   
 • Optimalisatie van bedrijfsprocessen
   
 • Verbetering van de klantenservice 

In veel situaties blijkt een webapplicatie een goede strategie te zijn voor het versterken van je bedrijf. Als gespecialiseerde app bouwers, leveren we op maat gemaakte professionele oplossingen die aansluiten op de kernprocessen van jouw onderneming. 
 

Voordelen van een webapp laten ontwikkelen

Hier zijn enkele redenen waarom een webapplicatie de juiste keuze is voor jouw bedrijf:

Toegankelijkheid: voor webapps hoef je niets te downloaden of installeren. Ze zijn toegankelijk via elke browser. Dit verlaagt de drempel voor nieuwe gebruikers en vergroot het bereik van jouw app.

Gebruiksvriendelijkheid: we zetten de eindgebruiker centraal in het ontwerpproces, waardoor onze webapplicaties intuïtief en makkelijk te navigeren zijn.

Optimalisatie voor alle apparaten: onze webapplicaties werken vlekkeloos op desktops en mobiele apparaten, waardoor je doelgroep altijd en overal toegang heeft.

Automatisering en groei: webapplicaties optimaliseren en automatiseren bedrijfsprocessen. Daardoor bespaar je tijd en middelen.
 

Hoelang duurt het om een webapp te maken?

Het ontwikkelen van een webapplicatie is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de applicatie, de technologie die we kiezen, en de unieke functies die je nodig hebt. Het maken van een gedetailleerd ontwerp duurt ongeveer 4 weken. Na het ontwerp starten we met het bouwen van de webapp, dat duurt ongeveer 3 tot 4 maanden.

Ben je benieuwd naar de tijdlijn voor het ontwikkelen van jouw webapp? Met een goed concept kunnen we je een tijdsinschatting geven. Hier vind je wat we van jou nodig hebben om te beginnen.
 

Onze aanpak

Ons proces is gemaakt om jouw visie precies te vertalen naar een functionele en gebruiksvriendelijke webapplicatie. Hier is hoe we te werk gaan:
 

 • Idee en inventarisatie: Jouw idee staat centraal. In een reeks gesprekken verfijnen we je visie en brengen we de specifieke behoeften en wensen in kaart.
   
 • Strategie en planning: Met een helder beeld van het einddoel stellen we een strategisch plan op, inclusief een tijdlijn en mijlpalen, om je webapplicatie te realiseren.
   
 • Design en gebruikerservaring: Onze ontwerpers gaan aan de slag met het creëren van een intuïtieve gebruikersinterface, waarbij gebruiksvriendelijkheid en esthetiek hand in hand gaan.
   
 • Ontwikkeling en testing: Onze ontwikkelaars bouwen de applicatie met behulp van de nieuwste technologieën, gevolgd door uitgebreide tests om te zorgen voor een soepele lancering.
   
 • Implementatie en feedback: Na de lancering verzamelen we feedback om de webapplicatie verder te verfijnen en te optimaliseren voor jouw gebruikers.
   

Webapp laten bouwen door Nextly

Klaar om jouw webapplicatie tot leven te brengen? Wij staan in de startblokken! Laten we  samen ontdekken hoe we je project kunnen realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op.