Verhoog de efficiëntie door

Development van jouw website, portal of mijn-omgeving

 

Portals, mijn-omgevingen, websites en doorontwikkel-sprints. Onze developers halen het maximale uit jouw platform. Op basis van korte lijnen, een helder doel en een agile aanpak werken we toe naar jouw eindproduct.

 

 

Homan elements
Onze development expertises
01

Portals

Portals vormen het kloppend hart van interactie met jouw bedrijf. Met een scherp oog voor jouw persona's ontwikkelt Nextly een portal die naadloos aansluit op hun behoeften. Van klantportalen tot een medewerkersportal. En van kennisportals tot een leveranciersportal. 

Met een portal op maat verhoog je de loyaliteit en efficiëntie, waardoor jij je kunt focussen op wat echt telt.

02

Mijn-omgevingen

Next-level gebruikerservaringen. Dat is altijd het uitgangspunt van een mijn-omgeving. Persoonlijke gegevens updaten, bestelhistorie inzien, interactie met de community. Wat het doel ook is: een strakke mijn-omgeving draait om het verbeteren van de persoonlijke toegevoegde waarde. 

Een verhoogde gebruikerstevredenheid en loyaliteit? Een mijn-omgeving is wat je zoekt. 

Betaalsoftware? Check. Projectmanagement-tool? Geïmplementeerd. Sales dashboard? Gekoppeld. Met welke toolkit jouw organisatie ook werkt, een API-koppeling zorgt voor efficiëntie en snelle handelingen. 

Stel routinetaken in, haal relevante data op en breng diverse inzichten samen in één dashboard. Nextly koppelt al jouw Saas-producten aan jouw portal en richt deze effectief in. 

Wij koppelen met alles.

04

Interfaces

Een heldere interface is letterlijk de digitale brug tussen mens en tech. Het doel van een interface is om gebruikers moeiteloos jouw portal te laten gebruiken. 

Van de vormgeving van je portal, tot de knoppen in een applicatie of het dashboard van de gekoppelde software. Nextly heeft de gebruiker in het vizier - en bouwt een interface om je digitale vingers bij af te likken. 

05

Websites

Een website op maat, die voldoet aan de wensen van de doelgroep. Een goed converterende & snelle website of juist een uitgebreide portfolio website? Bekijk ons werk voor meer voorbeelden.

06

Doorontwikkel sprints

Analyseren, leren, ontwikkelen. De agile werkwijze brengt developers en product owners samen. Korte, intensieve ontwikkelingsfasen zodat we flexibel en snel aanpassingen maken. 

Zo blijven we continu luisteren naar de behoeften van jouw platform en doelgroep. Stappen maken! 

07

AI

Bij Nextly zien wij AI niet als een uitdaging, maar als een kans. Als je AI op een juiste manier inzet kan dit je werk makkelijker en efficiënter maken. Ook kan het voor een verrijking van je diensten zorgen. Klinkt goed, toch? We hebben ervaring met het koppelen van AI (zoals ChatGPT) en jouw platform.

Technische blik op jouw platform-ontwikkeling?