Maak het onderscheidt met het

Design van jouw portal, mijn-omgeving of website

Een platform-design kan duizend-en-een kanten op gaan. Maar de basis verandert nooit: een naadloze gebruikerservaring. Van kop tot staart. Nextly combineert creativiteit met intuïtie en data. Zo voldoet jouw platform altijd aan de eisen die de gebruiker stelt.

Onze design expertises
01

Design sprint

Creativiteit in een snelkookpan - dat is de design sprint in een notendop. In korte, praktische sessies toetsen we ideeën, ontwerpen en prototypen voor jouw portal, mijn-omgeving of website.

Sessies hoeven niet eindeloos te duren. Op basis van creativiteit, ervaring en inzichten werken we vliegensvlug naar jouw beoogde platform. 

02

UX design

Buiten de lijntjes kleuren waar nodig, maar nooit met het doel uit ogen: een ultieme gebruikerservaring. Nextly duikt in de behoeften en de wensen van de eindgebruiker en zorgt ervoor dat jouw portal, mijn-omgeving of website strak én praktisch vormgegeven wordt.  

Je hebt maar één kans voor een eerste indruk. Pak die kans met een subliem UX-design.

03

UI design

Eén knop op de verkeerde plek. Dat kan het verschil maken tussen een positieve en negatieve gebruikerservaring. Met een functionele User Interface zorg je ervoor dat jouw platform naadloos werkt. 

Elke klik, elke swipe, elke interactie. Nextly brengt techniek, design en functionaliteit samen met een vloeiend UI-design.

04

Design system

Op maat gemaakte componenten standaard inrichten. Dat is nu precies het doel van de Nextly-designs. Door een visuele toolkit te creëren, zorg je voor consistentie in jouw platform. Het is de basis voor elke interactiemogelijkheid. 

Jouw digitale product versnelt ontwikkelen, met oog op een herkenbare uitstraling? Dat is de kracht van een uitgewerkt Design system.

20230904 1518 Nextly Sfeerbeelden L Vermeulen 2337 Web Res
Benieuwd hoe Nextly jouw platform vormgeeft?