Biba bandjes

Volledige Integratie van Kardex Kasten met de B2B Webshop van Biba door Nextly

Biba

Biba, een vooraanstaande naam in de sieraden- en accessoiremarkt, stond voor de uitdaging om hun voorraadbeheer te optimaliseren. Vanwege hun uitgebreide productassortiment was het essentieel om een real-time overzicht te hebben van de beschikbare voorraad en deze informatie volledig te integreren met hun B2B webshop

Nextly, specialisten in het ontwikkelen van op maat gemaakte softwareoplossingen, werd ingeschakeld om deze uitdaging aan te gaan.

De Uitdaging:

Optimalisatie van Voorraadbeheer

Het team van Nextly ontwikkelde een op maat gemaakte oplossing die een 100% koppeling realiseert tussen de Kardex kasten van Biba en hun B2B webshop. Deze integratie zorgt ervoor dat de voorraadniveaus automatisch worden bijgewerkt zodra producten in de Kardex kasten worden geplaatst of verwijderd. 

Het resultaat is een systeem waarbij de voorraadinformatie in real-time wordt bijgewerkt, wat de nauwkeurigheid en efficiëntie van het orderverwerkingsproces aanzienlijk verbetert.

De Aanpak:

Samenwerking en Volledige Integratie

Het project begon met een grondige analyse van de bestaande processen en systemen bij Biba. Door intensieve samenwerking met het Biba-team kreeg Nextly een goed inzicht in de specifieke behoeften en vereisten van Biba. Op basis hiervan ontwikkelden zij een interface die via XML-bestanden de volledige communicatie tussen de Kardex kasten en de webshop faciliteert, wat een naadloze en volledige integratie garandeert.

Het Resultaat: Verhoogde Efficiëntie en Klanttevredenheid


De volledige integratie tussen Biba en Nextly heeft geleid tot significante verbeteringen in het voorraadbeheer en de orderverwerking. 

Bovendien stelt deze oplossing Biba in staat om hun voorraad efficiënter te beheren, wat tijd en middelen bespaart.

Dankzij de real-time voorraadinformatie is de nauwkeurigheid van de webshop verbeterd en is de klanttevredenheid verhoogd. 

Conclusie: De Kracht van Volledige Software Integraties


Deze use case illustreert de kracht van volledige software integraties in het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Door de kloof tussen fysieke voorraadsystemen en online verkoopkanalen volledig te overbruggen, helpen we bedrijven zoals Biba om hun operationele efficiëntie en klanttevredenheid naar een hoger niveau te tillen. 

Bij Nextly zijn we trots op onze expertise in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die een volledige integratie mogelijk maken en daadwerkelijk een verschil maken voor onze klanten.

Whats App Image 2024 05 24 at 11 35 24
20230904 1518 Nextly Sfeerbeelden L Vermeulen 2337 Web Res
Meer informatie?