Fladderak2

Stroomlijnen van Processen Bespaart kosten

Fladderak

Fladderak, is gespecialiseerd in hoogwaardige maatwerk exportverpakkingen en logistieke diensten. Al meer dan 75 jaar staat Fladderak bekend als een betrouwbare partner voor diverse verpakkings- en logistieke uitdagingen. Nextly helpt Fladderak met deze uitdagingen door inzicht te geven in de bedrijfsprocessen.

Wat wij precies gedaan hebben? Lees meer.

Fladderak, een familiebedrijf dat al meer dan 75 jaar bestaat, heeft zich stevig gevestigd in de industrie van exportverpakking en logistiek. Dit case report belicht hun reis van een bescheiden begin tot marktleider, hun unieke benadering in de logistieke sector, en de recente innovaties met Nextly.

Oorsprong en Groei

  • Begin als Familiebedrijf: Fladderak startte als een klein bedrijf, met een focus op klantgerichtheid en persoonlijke service.
  • Evolutie naar Marktleider: Onder leiding van Barend Fladderak groeide het bedrijf uit tot een leider in exportverpakkingen en logistiek. De lancering van Flash (Fladderak) in 1986 markeerde een belangrijk keerpunt.

Onderscheidende Diensten

  • Maatwerkoplossingen: Fladderak staat bekend om haar maatwerk in exportverpakkingen, waarbij veiligheid en efficiëntie in het transport van diverse goederen voorop staan.
  • Diepgaande Industriekennis: De uitgebreide kennis van de industrie en aandacht voor detail dragen bij aan hun succes.

Behoud van Kernwaarden

  • Familiewaarden en Klantgerichtheid: Ondanks groei en verandering blijft het bedrijf trouw aan de oorspronkelijke familiewaarden, wat zich vertaalt in een sterke focus op klantrelaties.

Innovatie en Toekomstvisie

  • Samenwerking met Nextly: In een recente strategische zet heeft Fladderak samengewerkt met Nextly om innovatieve oplossingen te implementeren.
  • Geavanceerd CRM-systeem: Nextly heeft een op maat gemaakt CRM-systeem ontwikkeld, speciaal gericht op het beheren van Fladderak's unieke bedrijfsprocessen.
  • Efficiëntie in Offerteproces: Dit systeem maakt het mogelijk snel nauwkeurige offertes te genereren, essentieel voor grote projecten.
  • Integratie met Andere Systemen: Door koppelingen met andere software systemen, biedt het CRM-systeem een holistisch overzicht en controle over bedrijfsprocessen.

Conclusie

Fladderak's verhaal is een voorbeeld van hoe traditionele waarden en moderne innovatie samen kunnen leiden tot duurzame groei en succes in een competitieve markt. Hun aanpassingsvermogen en vooruitstrevende benadering positioneren hen sterk voor toekomstige uitdagingen in de logistieke sector.